Diensten

Onderhoud en Reparatie

Indien er een storing is aan uw PC of andere apparatuur kunnen wij de reparatie hiervan verzorgen. Ongeacht of het hardware of software betreft zullen wij u snel weer aan het werk helpen. Ook is het verstandig om regelmatig onderhoud aan uw apparatuur uit te laten voeren. Met onze kennis en ervaring kunnen we snel problemen vaststellen in de software die u gebruikt en deze zo spoedig mogelijk verhelpen. Ook de hardware verdient de nodige aandacht, heeft u bijvoorbeeld wel eens gedacht aan het jaarlijks stof vrij laten maken van de apparatuur die u dagelijks gebruikt? Voor een vrijblijvend advies kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwe installaties

Indien u net start en nieuwe apparatuur nodig heeft, kunnen wij met u mee denken om tot een goed resultaat te komen. Ook als uw bedrijf groeiende is en er behoefte is aan uitbreiding en/of vernieuwing van de apparatuur bent u bij ons aan het juiste adres. Neem contact met ons op om de diverse mogelijkheden te bespreken.

Web design/development

Bijna ieder bedrijf heeft een website welke dienst doet al uitgebreid visitekaartje van het bedrijf. Niet iedere website is door het bedrijf zelf te onderhouden, denk bijvoorbeeld aan het aanpassen van teksten of het toevoegen van foto’s. Wij kunnen u een website bieden waar u dit online allemaal zelf kunt regelen in een gebruiksvriendelijke omgeving. Tevens kunnen wij u voorzien in het opzetten van een webshop waar u uw artikelen aan kunt bieden en online kunt verkopen. De betaling kan op verschillende manieren geschieden, zoals iDeal, PayPal, Cash on Delivery of een ‘normale’ overschrijving. Alles is te beheren en te controleren in de beheer interface van de webshop. Wij werken tevens samen met een aantal grafisch ontwerpers om zo een spetterende en onderhoudbare website voor u te creëren. Neem contact met ons op om de diverse mogelijkheden te bespreken.

Maatwerk software

Wanneer standaard software oplossingen voor u niet toereikend zijn, kunnen we maatwerk software voor u ontwikkelen. Wij hebben jaren ervaring in het ontwikkelen van desktop en online applicaties. Voor meer informatie over maatwerk software kunt u contact met ons opnemen.